Jump to content
IHC-User.dk

Allan R

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Allan R

  Ingen gui på Rp4

  Er lidt i tvivl om hvad "op" er. Men prøver lige at forklare hvad jeg har gjort. Har flashet et 64gb sd-kort med balenaEtcher (Captain-1.36.img) via en Windows PC. Sat kort i en Rpi4. Startet den op. En masse tekst kører over skærmen (ligner command prompt fra windows). Til sidst stopper tekst med at bede om et brugernavn/password (standard Pi/Raspberry virker). Og så sker der ikke mere. Har prøvet at skrive startx. Men uden held. Har på fornemmelsen at image ikke var lavet til et 64gb sd-kort. Og at der sker et eller andet der. Syntes at jeg lige kortvarigt så en advarsel om at partitions skulle resizes. Men ved desværre ikke nok om det. Jeg har også et 16gb liggende. Jeg prøver lige med det.
 2. Allan R

  Ingen gui på Rp4

  Jeg har lige prøvet at ligge det nye image (IHC Captain 1.36) over på en ny RP4. Men der starter ikke noget gui op. Det skal lige siges - Jeg er helt ny bruger af linux.... :-)
 3. Allan R

  Raspberry Pi 4

  Hej Mikkel. Har købt en Raspberry Pi 4 udelukkende til IHC Captain. Var desværre ikke opmærksom på at IHC Captain var udviklet til version 1 og 2. Er der planer om at IHC Captain kommer til at køre på en Raspberry Pi 4? Har forsøgt manuel installation flere gange uden held. Vil slet ikke installere. Mvh. Allan
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.