Hop til indhold

IHC Novice


Recommended Posts

LK har et online kursus liggende på deres hjemmeside, og en manualGod fornøjelse ;)Og endnu en gang, kan man ikke give links til LK's hjemmeside, så følg denne guide for at finde online kursus :)Tryk på Logoet øverst til venstre.Tryk på El Fagbranchen i menuen til venstre.Tryk på Elektrikere i menuen til venstre.Hold musen over Uddannelse i menuen til venstre, så kommer der en undermenu frem, tryk på Online Kurser i den menu.Tryk på LK IHC Control online midt på siden.Tryk på Start IHC Control online nederst på siden.Ydermere så virker LK's hjemmeside kun i Internet Explorer, så det er problemet hvis menuerne ikke virker...

Link til kommentar
Del på andre sites

Den officielle manual er brugbar, især hvis du læser den stille og roligt, mens du forsøger dig på skærmen.Der er nogle fejl i den, men lad dig ikke blive frustreret af det.Der findes desværre ikke en "IHC for DUMMIES" .......God læselyst;) PS: den kan hentes på LK´s hjemmeside.

Link til kommentar
Del på andre sites

 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok