Jump to content
IHC-User.dk
  • 0
Thorbjørn skelboe

LK Classic arbryder som tryk

Question

Hey ville høre om nogel er gode eller dårlig erfaringer med at bruge en afbryder som tryk. da jeg har fået et lille projekt hvor de gerne vil bruge --> http://www1.lk.dk/servlet/GenereringMainContext?LKnummer=502E3006 som tryk frem for lk svagstrømtryk men har så snakke med en som mente det måske kunne give problemer at burger 230v tryk til svagstrøm.Hvad er jeres erfaringer???

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hej SkelboeHvis du anvender input 24V/24 mA vil det virke. 24V/3mA input modulet er lavet til at modtage signaler fra elektronik og ikke mekaniske kontakter. Jacob har ret i at der ikke findes fjedertryk i Classic serien - men hvis du ikke bruger afbryderne til dimmere (følge funktioner) kan du godt anvende afbryderen.ABO

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hej igen SkelboeBare lige for en sikkerheds skyld:Husk nu på at der ikke er "fjeder retur" på disse afbrydere. Når du først har trykket er input enten permanent "ON" eller "OFF". Og er derfor ikke anvendelig til eksempelvis dimmere. Du må definere dit behov for "følge funktion" ellers kan du hurtigt stå med nogle flotte gamle kontakter du ikke kan anvende.ABO

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

det er jeg klar over. de skal bare bruges som tænd og sluk så når afbryder er tændt er da lys og ikke andet og der er kun en dimmer og det er en 600w så der er vi ved at få fremstilet en en afbryder med indbygger 1k ohm's skydepotmeter til den ene dæmper så alt det smart med ihc er kastet ud af døren men det er hvad hans ønsker så det skal han få.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.