Hop til indhold

About This File

Styrer lamper på følgende måde:

1.

Ved almindelig manuel tænding af lampe, er lampen tændt det tidsrum, der er defineret under "Tændetid (kort) for lampe ved manuel aktivering (ét tryk)"

2.

Ved aktivering af PIR-sensor i rummet, tændes lampe i det tidsrum der er defineret under "Tændetid for lampe ved PIR-aktivering"

3.

Såfremt PIR-aktiveret tænding ønskes deaktiveret i en periode, vælges denne de-aktivering ved at holde den manuelle tændekontakt aktiveret i et tidsrum svarende til det der er defineret under "Holdetid på tænde-kontakt for at nå til- eller frakoblingsfunktion for PIR-styret tænding".

Denne langtidsaktivering henholdvis forhindrer/tillader PIR-aktiveret tænding af lampe. Når PIR-styret tænding fravælges, blinker den lampe der er angivet under "Enhed til indikation af til-/frakoblingssignal" i det tidsrum der er defineret under "Tid for langt blink (Indikation for FRAvalgt PIR-aktiveret tænding)". Foretages en fornyet lang aktivering af kontakten blinker indikationslampen i det tidsrum der er angivet under "Tid for kort blink (Indikation for TILvalgt PIR-aktiveret tænding)".

Såfremt PIR-aktiveret tænding fravælges vha det lange tryk, vil PIR-aktiveret tænding af lampe alligevel automatisk tilkobles efter det tidsrum der er valgt under "Tidslængde for blokade af PIR-styret tændning (underliggende funktion)".

4.

Såfremt der ønskes konstant lys, aktiveres tændekontakten med 3 hurtige aktiveringer indenfor 3 sekunder. Herved forbliver lampen tændt i det tidsrum der er angivet under "Tændetid (lang) for lampe ved manuel aktivering (3 hurtige tryk)". Indikation for at der er valgt langtidstænding sker ved et kort lydsignal i lydgiver.

© 2014 by Terne

 Share


×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok