Hop til indhold

Kim Mads Madsen

Members
  • Antal indlæg

    17
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Omdømme aktivitet

  1. Like
    Kim Mads Madsen modtog omdømme point Anders Bo i Wireless Signal Problemer   
    Hej Dolph,
    Har som sagt heller aldrig set dem så gode med den gamle controller, mit hus er en 'typisk' arbejder bolig med 3 plan, kælder med beton etageadskillelse og murstens vægge, stueplan med murstensvægge samt pudset træetageadskillelse samt loftsplan med blanding af lette skillevægge samt lette pudsede skillevægge/ lofter, systemet er med 2 antenner monteret med medfølgende beslag samt LK splitter og kabler, denne ene sidder i skakten til kældertrappen monteret lodret i stueplan ca. midt i huset, den anden sidder oppe på et hanebånd på overloftet, midt i huset monteret upside down således at den 'stråler' ned i huset. placeringen gør at der ikke sidder enheder længere væk fra nærmeste antenne end en 3 til 5 meter. Oprindeligt havde jeg 1 antenne men pga. signalproblemerne brugte jeg først en masse tid på at flytte denne rundt i huset uden at det gjorde noget bedre, herefter investerede jeg så i en ekstra antenne samt splitter, men dette løste heller ikke problemet, men det gjorde den nye controller så heldigvis (håber jeg). Med de værdier jeg ser nu er jeg egentlig ret sikker på at jeg kunne 'nøjes' med antennen i kælderskakten men ser ikke nogen grund til at ændre dette.
     
    Iøvrigt er 'open office' et fællesrum jeg lavede til børnene da de var mindre med computere m.m. for at give dem et godt sted at lave skolearbejde m.m. - en god ting når huset og dermed børneværelserne ikke er så stor.
     
    Mvh
    Kim 
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok