Hop til indhold

Valdemar Larsen Lyhne

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Indlæg skrevet af Valdemar Larsen Lyhne

  1. 12 timer siden, MDL90 skrev:

    Hi all,


    I'm from belgium and new on this forum.
    I Bought recently a nilan 300 LR.

    I tried to compare different version of the CTS light and I've got this version.
    I want to connect a selection user 1 on switch lamp bathroom and user selection 2 on hood kitchen (if possible).
     

    If I understand, i need to disconnect the 2 wires existing (blue - blue and white) on the CN12-5 and 6 and on CN7-4 and 5, right ?
    Then, i connect a phase from the switch lamp to a relay to convert 12V, then i take out a RJ12 wires for connecting on the CN12-5-6 ?
    But how to connect too on CN7-4 and 5 in same time ?

    I don't know whether i am making myself clear.

    Thanks in advance :)

    Marco

    image.png

    image_123923953 (4).JPG

    image_123923953 (1).JPG

    image_123923953.JPG

    How did you get to the circuit board, I can't work out, how to get it out?

    Regards, Valdemar ☀️

  2. 39 minutter siden, Kandersen skrev:

    Skruerne sidder på bagsiden i toppen. Når du har fjernet dem, så kan du trække "skuffen" ud forfra, og dermed komme til printboardet. 

    Hej Kandersen, tak for responsen. Vil du prøve at kigge på de to billeder, jeg har lagt op. På billedet af bagsiden af mit anlæg, er der to nitter øverst midt på anlægget... hvor "print-skuffen" sidder... Det samme gør sig gældende, når man kigger forfra... Er det samme placering du refererer til eller er det mig, der misforstår? - eller sidder de skruer du refererer til, et andet sted? Jeg kan simpelt hen ikke se dem, men måske, jeg har stirret mig blind... :-)

  3. 25 minutter siden, Soeren65 skrev:

    På min Combi 302 Polar - hvor printet er 100% magen til det Kandersen viste - skruer man sidepanelet af og følgerne ledningerne til man ender ved printet. Det er ikke fingerskruer, men små skruer hvor du skal have fat i en stjerneskruetrækker for at få dem ud. 

    Hej, tak for svar!

    Mit anlæg er et Comfort 300.

    Jeg har netop fjernet begge plader på forsiden, bagpladen, filtre samt veksler i midten. Ved at følge ledningerne op, kan jeg se, at printet er placeret øverst lige på midten (over x-veksleren). Men jeg kan ikke se nogle skruer, der kan skrues ud... Blot fire nitter, der fastholder den lille "hylde", hvor printet er placeret på... Se foto. 

    Gode bud til, hvordan jeg kommer helt indt til printet?

    Åben 1.jpg

    Åben 2.jpg

  4. På 21.10.2017 at 13:29 , Kandersen skrev:

    Jeg er ved at blive drevet til vanvid her. 
    Jeg har splittet vores Nilan Comfort 300LR i atomer for at komme ind til printet, for at finde de forbandede klemmer til brugervalg, som NIlan efter min mening burde have ført ud på siden. So far so good..

    Nu står jeg så og kigger på printet. Og jeg må erkende, jeg er lettere rystet. Der er ingen steder angivet hvad de forskellige klemmerækker er/hedder. Det er tilsyneladende også et helt unikt print, for jeg kan absolut intet finde om det på nettet. Hvad faen gør man så lige? :wacko:

    Her et billede af printet:
     

    20171021_125524.jpg

    Hvordan kommer men ind til printet?

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok