Hop til indhold

Per Gludsted

Members
  • Antal indlæg

    46
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Indlæg skrevet af Per Gludsted

  1. Jeg har efterhånden brugt mange timer her på forummet i søgen efter løsninger på forbindelse problemer.

    Jeg har ingen lan forbindelse til min controller HW6.1 og HW6.2 i visual. USB forbindelsen svigter også. Og jeg har kun javaforbindelse til opsætningen på HW6.2.

    Hvor svært kan det være Jeg er hospitalstekniker og arbejder daglig med et utal af systemer der har en eller anden form for forbindelse til Hardware, software, server, controller, enheder, alarmer, m.m. Jeg oplever overhovedet ikke, at det er så svært at få forbindelse på noget af udstyret, som det er med IHC.

    Kan det virkelig ikke lade sig gøre at lave en permanent og holdbar løsning der er til at leve med.

  2. Stanglås med motor er enormt dyr og jeg har derfor ikke denne løsning, men jeg har programmeret alarm op i børnevenlig udgave.

     

    jeg bruger fjernbetjening, og udenfor har jeg en grøn og rød lampe til at indikere om alarmen er slået til og om der er trykket rigtig på fjernbetjeningen.

    Dette er kombineret med et lydkort der fortæller "Alarmen er slået til" eller "husk at slå alarmen fra" desuden fortæller lydkortet om der er et vindue eller en dør der står åben, om der er post eller brand om der er "frost" og selvfølgelig i skoleåret mellem kl. 7.50 og 8.05 "husk at slå alarmen til.

    når vi kommer hjem siger lydkortet selvfølgelig "Velkommen hjem Per (eller hvem det nu er)"

     

    Det har været en stor opgave at lave program til lydkortet da talen er prioteret ( 31 forskellige beskeder) Brand har naturligvis førstepriotet.

     

    God fornøjelse.

    Per

  3. Det er fordi hvert ikon består af flere billeder og det skulle efter signe være lidt besværligt(man har jo bla. 3 størrelser og vælge imellem)Sidst jeg var på kursus bad jeg om flere ikoner, jeg havde 5 forslag med som de ville tage med hjem til overvejelse.

  4. Jeg tror lige at jeg selv svare på spørgsmålet.......!Jeg tror at jeg har set lyset,Funktionsblock og kryds i "Skift automatisk til Sommertid" konflikter jo, da de skal forgå på samme tid..!SÅ nu fjerner jeg krydset, så tror jeg problemet er løst.

  5. Jeg har flere gange haft problemer med, at controleren ikke virker som software simuleringen.!!!Jeg har lige afsluttet st større prioterings program der virker i simuleringen men ikke i virkeligheden.Kan det have noget at gøre med hastigheden på de to processore (controler/PC'er) at controleren når at udføre "Under program" der er for lange, altså f.eks. betingelse nr 10 i rækken ikke er opfyldt.

  6. Hej Kom vi frem til at der ikke var nogen der havde en Fb. der virkede.Fint nok med kryds i "Skift automatisk til sommertid"...Men jeg har et par programmer der skal bruge en "vinterudgang on" udgang.N.B. nok er jeg ikke liiiiige en ørn til programering, men jeg kan ikke se hvor det går galt i den gamle funktionsblock.

  7. Vinterstue: havelys tændes på pir. sammen med springvand. Juletræslys - slukker til midnat med mindre der er bevægelse. alt manuel tænt, slukker automatisk med mindre pir siger at der stadig er personer i stuen. Kondensfjerner i loftvinduerne (stort program, der tager højde for sommer/vintertid, temperatur, lys/mørke og selvfølgelig manuel kørsel)Cirkulationspumpe på terassen køre kun i vinterhalvåret. (Lang gulvvarme streng)Ude:Port på nøglering.Græsplæne robot bor i skur med mini port der åbner og lukker.Pir tænder lys i garage og tænder springvandet i haven.Baggang:Alarm der også tændes/slukkes på nøglering.Postkasse indikering.Lydkort der siger, der er post, alarm er slået til, husk at slå alarm fra, gentag tryk for aktivering af garage, døre/vinduer står åben, velkommen hjem(person - nøglering), brand, m.m.Prioteringsprogrammet til de 28 lyde i lydkortet, har taget mange mange timer at lave.

  8. ja og neji teorien og på bordet (testopstilling uden vand) kan det fungere jeg har selv prøvet.problemmet er der skal skrues rimelig langt op for at den begynder at køre og næsten helt op når den er belastet af vand, herefter KAN man skrue en hel del ned for at få den til at køre langsommer. Så kan du vel se problemmet hvis du vil starte på samme niveau - det kan man ikke. Jeg har også prøvet at trække de forskellige omskifter stillinger ud til 400v relæudgang men det koster næsten et helt modul.Bedste løsning - ny pumpe ALPHA2 den er suveræn god.

  9. Jeg kan ikke bladre i forum'et, hverken på privat eller arbejds pc'erder sker intet ved at trykke på de andre sider !!!!!!men jeg har søgt på alle mulige måder og ikke fundet noget konkret der hjælper mig.mht. udstyrd link router, en eller anden gigabit swits bagefter, og så netopkoblet nas server, tv, ps3, 4 pc'er med og uden kabel og nu en ihc controler der kun har forbindelse via usb.Jeg har været igennem alle vejledninger og gjort som beskrevet (åbenbart ikke)

  10. Hej Jeg kan ikke opnå forbindelse til min nye controler via netværket,Der er ingen problem via UsbJeg har lavet ip 192.168.1.132, men når jeg vil bruge ip'en i visual programmet kan jeg ikke opnå forbindelse.- jeg skal da ikke have en fast ip fra udbyderen !?? velEr der nogen der kan hjælpe fjolset (mig)

  11. Jeg skal have droppet min fastnet tlf. men jeg vil stadig gerne have besked når der er alarm eller lign. fra IHC'en. jeg kan sætte en GSM enhed op med sms.Men jeg tænkte på om "Wireless Controller med integreret viewer" der er koblet op mod nettet, kan indstilles til at sende en sms.så er det måske her min invistering skal ligge ???????MVH Per

  12. Jeg har brug for at fortælle IHC om det er sommer eller vinter, til at styre et varmekabel. !!!!!Så jeg har sat 2 dato'er der tænder/slukker flag.Men hvordan fortæller jeg ihc'en hvor vi er hende nu.... når jeg tænder kan der jo i teroien gå næsten et halvt år før den finder sig selv ved passage af den indprogrammeret dato.

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok