Jump to content

SOLGT Hager FWB53P fordelingstavle/IHC-tavle


RRS
 Share

Recommended Posts

21.02.2022: Nedenstående tavle findes pr. dd. også til salg på DBA til samme pris. Jeg forbeholder mig derfor retten til at afbryde et salg herinde, såfremt den inden da sælges til anden side.

Jeg har en Hager fordelingstavle model FWB53P til salg. Tavlen har målene 800x800x160 mm. Tavlen er metalkapslet, hvid, med to låger og med plads til 180 moduler fordelt på 3x5 rækker. Tavlen er med QuickConnect-klemmer. I toppen er som standard placeret jordklemmer, men disse kan udskiftes med fase- eller nulklemmer efter behov. I bunden kan ligeledes monteres holdere til QuickConnect-klemmer. Der er ledningsindføring i top, bund og bagside.

Tavlen har været anvendt i perioden 2017-2021 og har været monteret som delforsænket på en gips væg. Den kan også vægmonteres eller indbygges helt. Tavlen sælges, da jeg har udskiftet den med en større model. Jeg har udskiftet alle kabelflanger, så ingen nipler er brudt. Jeg har haft både bygningsinstallation og IHC-installation i tavlen. De lodrette bæreskinner til DIN-skinnerne kan isoleres fra hinanden via lasker, således der er styr på potentialerne.

Tavlen fremstår rigtig pæn, dog er der et lille område på tavlens ene hjørne i overgangen mellem side og bund, hvor malingen er slået af. Det er umiddelbart ikke noget der ses, når tavlen er sat op. Derudover kan det anes, hvor fugen imellem tavlens sider og gips-væggen har været. Dette vurderer jeg er muligt at rense af.  

Jeg har betalt ca. 3.700 kr. da jeg købte den som ny, og jeg sælger den for 2.500 kr.

Jeg bor i Randers, og den skal således afhentes i Randers.

IMG_0171.JPEG

IMG_0170.JPEG

IMG_0169.JPEG

IMG_0166.JPEG

IMG_0168.JPEG

Link to comment
Share on other sites

  • RRS changed the title to SOLGT Hager FWB53P fordelingstavle/IHC-tavle

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok