Hop til indhold

Integration til IHC fra 3. parts


Recommended Posts

Hej, Jeg leder febrilsk efter en løsning hvor jeg kan integrere, min nuværende mediecenter løsning med et IHC anlæg – Min tanke var/er at benytte f.x. Girder fra http://www.promixis.com som et bindeled men det kræver selvfølgelig at jeg kan interface mellem girder og IHC controlleren (der ikke er købt endnu) på en eller anden måde?Jeg kan se der er et rs485 interface men kan det bruges? Alternativt kan man så kommunikere op mod webinterfacet eventuelt via XML eller andre typer web kald? Er det overhovedet muligt at integrere fra et tredjepart program, eller er IHC et lukket land mht. integration.Jeg ønsker at benytte girder til automation af mit mediecenter (integreret med en stak ipod touch) for på den måde at få alt integreret.

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej,Jeg kan se du bruger den "gamle" controller version 1.32 - Jeg havde forestillet mig at benytte version 2 - men der er der intet rS232 eller 485 interface på.Men jeg kan se at der måske er lys forude http://www.tooms.dk/?page=http%3A//www.tooms.dk/forum/topic.asp%3FTOPIC_ID%3D218 Jeg havde en idé med at styre alle mine enheder igennem girder, måske også homeseer da der også er et plugin fra girder til homeseer (altså benytte den som en slags middelware) men nu må vi se hvad det er der bliver kodet.... (jeg er i hvertfald spændt!)

Link til kommentar
Del på andre sites

 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok