Hop til indhold

Kristian Will Jørgensen

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Kristian Will Jørgensen's Achievements

  1. Jeg har nu haft fat i en elektriker, der kan hjælpe mig, hvis det er, og det er det nok - desværre. Jeg har trukket strømmen fra controlleren (og det øvrige hus), så den lige fik et minuts fred, men det har ikke hjulpet. Jeg får elektrikeren forbi i næste uge, og jeg skal nok lige give en melding herinde om, hvad der er (forhåbentlig til den tid "var") galt
  2. Jeg kan lige tilføje, at "tryk 4 tast", der en kontakt, der er (eller måske nu har været) forbundet til "Lampeudtag dimmer touch (R)" gør "som den skal", da: 1) Lysdiode B lyster, når jeg trykker på programmeringsknap A 2) Lysdiode B blinker, når jeg trykker på 1 inden 5 sekunder Der er dog stadig ikke noget held med at linke, og lysdiode B stopper igen med at lyse efter få sekunder. Lige et opfølgende spørgsmål på noget af det, som du skriver: kan jeg uden problemer tage strømmen fra controlleren og tilføre den igen? Det får den måske kun til at restarte uden andre ændringer?
  3. Hej Brian Mange tak for svar, og beklager, at jeg har været lidt sløv til at vende tilbage. Mens jeg forsøger at linke, og jeg så jeg trykker på programmeringsknappen (A), så lyser lysdiode B ikke, men den blinker. Jeg ved ikke, hvad det betyder. Antennen ser fin ud, og der kan ikke have været noget, der skubbede til den, fordi den står rigtig godt beskyttet et sted, hvor der heller ikke ville kunne komme uønskede dyr ind. Den kan nu godt være tordenvejr, da det er sket på et tidspunkt, hvor vi ikke havde været hjemme over en weekend.
  4. Kære alle Flyttede ind i et hus fra 2008 sidste år. Alt fungerede glimrende, inkl. IHC. For to måneder siden røg lyset så på alle de lampeudtag, hvor der var lysdæmpende funktioner. Min fætter kunne slå fast, at det måtte være problemer med forbindelsen mellem controller og de 4 lampeudtag samt 1 kontakt. Da jeg forsøgte at kontakte en egentlig elektriker, så var de 5 jeg kontaktede desværre ikke til meget hjælp, og nr. 5 anbefalede så et onlineforum, da det er her, at de virkelig eksperter findes, og her er jeg så :) Efter etableret forbindelse fra computer til controller (via USB) forsøgte jeg at teste, om de kunne linkes, men linkning tog evigheder at forsøge at få kontakt (10-15 min.), og jeg afbrød. Siden har jeg enkeltvis forsøgt at unlinke dem og linke igen bagefter, men kun unlinke-delen lykkedes. Jeg kører Vesion 2.01 af LK IHC Visual. Er der nogen, der har et forslag til, hvad jeg kan forsøge mig med for at få det til at virke? Meget gerne en idiotsikker forklaring, da jeg er en ren novice inden for området. Jeg vil naturligvis gerne byde til med yderlige information, hvis der måtte være brug for det. På forhånd tak. Dbh. Kristian
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok