Hop til indhold

Charles

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Charles's Achievements

  1. Hej Torben Det gjorde ikke noget ved mit projekt. Skulle sætte nogle rettigheder på de oprettede brugere efterfølgende, men ellers ikke. Men husk at tjekke om det er et java issue ellers så hjælper firmware løsningen nok ikke. Der linkes til Firmware filen ligger længere oppe i denne tråd Vh. Charles
  2. Jeg så lige at der har været yderligere aktivitet på denne tråd. Så I får lige en opdatering på min fejl. Det viste sig faktisk, at Ejvinds forslag om Reset bruger løste problemet hos mig. Det var IKKE et java problem, men en fejl i IHC kode delen. Har ikke oplevet det før, men pludselig virkede password på min bruger ikke længere - på trods af, at jeg intet havde ændret. Reset firmwaren løste problemet og jeg kunne oprette bruger/password på ny. Det er ved at være 1½ måneds tid siden og alt har kørt som vanligt siden Kan se, at reset bruger delen ikke løste det for dig Christian. Kan det være en rettigheds ting? Så vidt jeg husker, skulle jeg lige sætte nogle flueben, da jeg oprettede brugeren påny.
  3. Hej Lars og Ejvind Tak for jeres svar. Det virker desværre heller ikke via Visual - så jeg tænker ikke, at det er et java problem. Jeg prøver user reset firmwaren som du henviser til Ejvind.
  4. Hej Christian Fandt du en løsning? Min IHC-controller gør nemlig nøjagtig det samme nu. Brugernavn/kode virkede for nogle måneder siden og jeg har intet ændret, men pludselig melder den samme fejl som hos dig. Har ligeledes forsøgt med IHC-starter som melder samme fejl. Så det ser ikke ud til at være et java problem.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok