Hop til indhold

Henning Pedersen

Members
  • Antal indlæg

    2.247
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    96

Billede kommentarer skrevet af Henning Pedersen

  1. 2 minutter siden, Bjarne Sørensen skrev:

    Jeg vil ikke kalde det problemer :)

    Der er jeg ikke enig med dig.

    Jeg opdagede det fordi temperatursensoren indgik i styringen til nogle ovenlysvinduer, som åbnede/lukkede på nogle mystiske tidspunkter. Løsningen blev den samme som Lars1 valgte, at forsinke signalet.

    Af samme årsag forsinker jeg også signalet fra den nye kombinerede temp./lux sensor. Om det er nødvendigt eller det bare er mig der har paranoia må andre bedømme. Men ret træls at man ikke tør stole på de værdier man får ind i systemet.

  2. 35 minutter siden, Bjarne Sørensen skrev:

    Det eneste jeg har haft bøvl med var at en sensor returnerede periodisk en temperatur på flere hundrede grader, og fik derfor funktionsblokken til at melde fejl på overheat.

    Det er ikke et ZigZa problem - LKs laver samme nummer. Jeg har ikke kørt tests på den nye FW, med både 2.7.199 og 2.7.220 laver med mellemrum disse værdier (både vildt høje og lave). Om problemet er i sensorerne eller i FW ved jeg ikke.

    Jeg har testet i to huse, med hhv 12 og 8 temperatursensor, som alle lavede disse værdier.

  3. Hvis familien ikke falder for den forlængede weekend under varmere himmelstrøg, og du gerne vil have tavlen ned i garagen, hvilket er meget forståeligt. Så kunne du overveje denne lille omvej, som tillader at du laver det i mindre etaper, eller over længere tid.

    Alle føringsveje, tavler og kabler i garagen klargøres så langt som muligt, med den lille krølle at alle lyskabler føres ud i en stribe 1 pol afbryder, som midlertidig kan monteres i et kanallåg.

    Splejs lys kablerne på loftet, helst gruppe for gruppe, dermed er det stadig muligt et betjene lyset fra de nye afbryder, selv om det selvfølgelig skal gøres fra garagen til du er færdig.

    Når alle lyskabler er flyttet, kan du i fred og ro flytte alle øvrige kabler og komponenter til garagen, uden familien skal famle rundt i mørke. Efter behov kan der evt. lægges en lommelygte i alle værelser.

    Når du er færdig med tavlen og IHC igen er testet, flyttes lyskablerne tilbage til IHC.

    Alarmer og lignede vil selvfølgelig ikke virke så længe arbejdet pågår, - men mon ikke det går.   

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok