Hop til indhold

Henning Pedersen

Members
  • Antal indlæg

    2.247
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    96

Alt der er opslået af Henning Pedersen

  1. Da IHC både er hændelses og rækkefølge orienteret har jeg altid tænkt at først skal produktet indstilles til det nye, og derefter skal funktionsblokken have besked. Men om det har nogen praktisk betydning ved jeg faktisk ikke. Nej, men jeg har ikke hørt om problemer hos dem af mine kunder som har fået rettelsen til test, så mon ikke den kommer inden sommer. Vedr. niveau, så ville jeg skiftet tilbage til scenarier når den nye FW kommer.
  2. Blokken er slettet igen, så det er ikke muligt. Desuden vil du få langt mere ud af dit IHC anlæg hvis du selv kan lave bare små funktionsblokke. Så se det som en anledning til til at få begyndt, der findes en ret go vejledning i Visual. God fornøjelse.
  3. Hvis jeg har forstået dig korrekt, så vil du tænde det udvendige lys mens der stadig er lyst derude. Altså mens Mørkt = OFF, hvornår tænker du det giver mening. Indgang "Sluk" giver mulighed for at slukke, og spærre, skumrings og mørkt scenarierne, hvilket giver mulighed for at slukke disse om natten, men stadig få trygheden ved aktivitetslyset når I selv kommer hjem. Venligst Henning
  4. Ja, med den kan du, direkte fra Visual selv vælge hvilken værdi lampen skal indstilles til når det pågældende scenarie fremkaldes. Værdien kan være alt fra 0 til 100% Nu er det jo som udgangspunkt altid svært at forholde sig kritisk til eget arbejde. Jeg har testet, men kan ikke få det forløb du beskriver, så jeg tænker faktisk, om du skulle være kommet til at indstille blokken til "Mørkt, ur OG aktivitet" og ikke "Mørk, ur ELLER aktivitet". Det vil nemlig give det mønster du beskriver.
  5. Hej Smail Glæder mig at du syntes om min funktionsblok til det udvendige lys, tak for det. Det vil være helt perfekt.
  6. Så lidt. Godt du fandt fejlen, og du har fuldstændig ret, man vil ikke forvente at en samling af to simple udgange kan have den konsekvens. Årsagen er 2 delt, 1. at alm. udgange på komponenter også giver mulighed for tilbagemelding til programmet. Hvilket har flere fordele. og 2. at LK bruger udgangen for "Totalalarm tilkoblet" som betingelse flere steder i programmet.
  7. Alle alarm indgange der default ON, hvis ikke, så ville en alarm fra et vindue f.eks. ikke komme igennem hvis en mus har bidt kablet over. Det lyder slet ikke rigtigt, du skulle vel ikke have fået konfigureret trykket i soveværelset og det til totalalarmen i entrén til den samme indgang. Jo - men prøv lige at sætte 2 til OFF og derefter sætte den ene tilbage på ON. Fast ON/OFF gøres ved at holde "Ctrl" nede når du trykker på mellemrumstasten.
  8. Rettelse, det skal selvfølgelig være en AND/og funktionsblok, ikke Or/eller.
  9. Den interne lydgiver er da ikke tændt (On) på det billede. Vedr. dine magnet kontakter, så SKAL de først igennem en OR/eller funktionsblok inden du føre udgangen videre til indgangen på alarmblokken. Hvis ikke, vil du opleve at i kan tilkoble alarmen med åbne vinduer, og det plejer ikke at være ønsket.
  10. Det virker fint her. Du er med på pulsen for til- og frakobling af skalalarmen skal ind på indgang "Styresignal fra enhed for til- og frakobling af magnetkontaktkreds", ikke "Styresignal fra enhed for tilkobling af Totalalarm" eller "Indgang 1 fra LK kodetastatur".
  11. Det er ikke en LK blok, men et eksempel på hvordan du selv kan lave een.
  12. Hvis du nærlæser forsiden på dine dæmpere, så står der 40-400 VA i 3. linje. VA betyder i runde tal det samme som W. Det betyder at dine dæmpere kan arbejde med en belastning på 40 til 400 W. Altså minimum 40W, det tænker jeg ikke dine to spots i karnappen opfylder. Desuden står der i brugermanualen til dæmperne, at CFL, lysstofrør og LED pærer IKKE må tilsluttes. Men - som du selv oplever i badeværelset, så virker det, men LK står ikke inde for at dæmperen kan holde til det i længden. Jeg har vedhæftet brugermanualen. Dimmer 400 UNI IHC_SA.pdf Du kan prøve at sætte en dimbob, eller flere pære på. Hvis det ikke virker så skal du enten tilbage til halogen, eller skifte lysdæmper til Wireless Ø80 HW2.
  13. Super - godt du fandt fejlen. Og ja - nogen gange undres man over de "fejl" andre har "valgt" at leve med i deres huse.
  14. Godt arbejde Jeg syntes jeg skulle have en Visual 1, men den var ikke hvor jeg forventede. Sender lige et billede af den hvis/når den dukker op. PS, det er en Visual 1 du viser. Bare lidt lille.
  15. Det kan jeg desværre ikke sige at jeg har, så lige hvad det skyldes ved jeg ikke. Men da niveau sjældent bruges til andet end at fortælle status på dæmperen, kan jeg sagtens forestille mig at funktionaliteten omkring niveau ikke er fuldt gennemtestet.
  16. Det er en IHC TERM i 1. version
  17. Ja - men da du sikkert ikke er elektriker og ikke har div. måleudstyr, så kræver det lidt overvejelser inden du går i gang. Det kræver nemlig at du åbner tavlen og her er der risiko for stød. Men vil du risikere det, så kræver det "bare" en lang ledning der kan nå fra tavlen til dit svagstrømstryk. Monter ledningen til IHC 0v i tavlen, og sæt den skiftevis på ledninger/trykket og se i serviceview om der kommer liv. Hvis dette ikke giver noget så er kablet defekt og skal enten skiftes eller splejses.
  18. At den sidder i konstant tændt er ikke ensbetydende med at der strøm på lampeudtaget. Der kan være kabelbrud pga. mus, der kan være løse forbindelser i samlinger undervejs osv. Den eneste måde er at måle direkte på selve lampeudtaget. Eller er det lampeudtaget der konstat sender 230v ud ud, og du ikke kan slukke. Det er lidt svært at se/læse ud fra din tekst. Hvis det er det sidste, så er lampeudtaget defekt. Jeg har aldrig hørt om nogen der har repareret en defekt, så der kan jeg ikke hjælpe.
  19. Henning Pedersen

    Henning

    Enig med @Lars1 vedr. elektriker. Stærk strøm er ikke gør det selv arbejde. Bare lige en uddybende kommentar. Den sikring Lars1 henviser til, sidder under den runde sorte skrue på selve dimmeren, ikke den i tavlen.
  20. Hej Regamoks Velkommen til IHC user Den funktionsblok bliver du nok nødt til selv at lave. Det kan f.eks. gøres sådan. Hvor indgang linkes til "Totalalarm tilkoblet" og udgang til dioden God fornøjelse, Henning
  21. Hej Jense Velkommen til IHC user Der kan være flere årsager. Vedr. dioder, så lyser de IKKE ved betjening af 1 og 2, kun hvis du holder A knappen nede i længere tid. Men det bør du kun gøre hvis du er ved at linke til controlleren. Tænker du har testet at pæren virker, hvis ikke, så er det første prioritet. Næste step er at sikre at der strøm på lampeudtaget. Der kunne jo være løse ledninger mm. Hvis begge er positive, så er lampeudtaget defekt.
  22. Henning Pedersen

    Henning

    Hej Hense Det kommer 100% an på om din gamle 350ér var styret af 24v eller 230v. Hvis den styres af 24v output fra IHC, så brude du kunne nøjes med at monterer de "gamle" ledninger fra klemme 1 og 2 i den nye´s klemmer "pil op" og 0v, her skal du selvfølgelig sikre dig hvilken ledning der er 0v. Var den gamle styret af 230v, skal ledningen fra klemme 3 bare flyttes til klemmen øverst yderest til højre på den nye. Begge dele burde ikke kræve omprogrammering af din controller. Venligst Henning
  23. LED dimmer med niveau View File Jeg har opgraderet LKs funktionsblokke 1.2.04.e og 1.2.05.b til niveau. Med niveau undgår du LED dæmpernes mystiske adfærd med underlige tænd/sluk at andet lys end den man ønsker at tænde/slukke. I mit demohus, som foruden lys også har en fuld varmestyring og alarm. Hvor mine egne blokke er ændret til niveau, oplever jeg at controlleren efter noget tid bliver ekstrem langsom. Dette var ikke tilfældet før ændringen. Du må derfor meget gerne komme med feedback om dine oplevelser med anvendelsen af niveau. Jeg ved ikke om det er Niveau der skaber problemet, men tænker det. Venligst Henning Submitter Henning Pedersen Submitted 23-02-2024 Category Funktionsblokke  
  24. Version 1.0.0

    0 downloads

    Jeg har opgraderet LKs funktionsblokke 1.2.04.e og 1.2.05.b til niveau. Med niveau undgår du LED dæmpernes mystiske adfærd med underlige tænd/sluk at andet lys end den man ønsker at tænde/slukke. I mit demohus, som foruden lys også har en fuld varmestyring og alarm. Hvor mine egne blokke er ændret til niveau, oplever jeg at controlleren efter noget tid bliver ekstrem langsom. Dette var ikke tilfældet før ændringen. Du må derfor meget gerne komme med feedback om dine oplevelser med anvendelsen af niveau. Jeg ved ikke om det er Niveau der skaber problemet, men tænker det. Venligst Henning
  25. Velbekomme. Mig bekendt har hverken LK, eller andre, opdateret nogen af LKs blokke, og da jeg kun bruger mine egne funktionsblokke, har jeg heller ikke opgraderet dem. Men kan selvfølgelig gøre det. Om det er LKs Lars1 arbejder på, ved jeg ikke.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok