Hop til indhold

Lars Jacobsen

Members
  • Antal indlæg

    4.988
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    63

Billede kommentarer skrevet af Lars Jacobsen

  1. Hvis du vil være sikker på TV kommer til at virke skal det være IHC net kabel eller kat.7.

    Kat. 6 vil formentlig også virke, kat 5 er mere tvivlsomt.

    Det skyldes TV frekvenser jo er op til 865mHz og et kabel og en konector på 250mhz tjaaa... Du kan jo prøve. Virker det er det fint. Virker det ikke, så skal der altså bedre kabel og connectorer til.

    Den alm. 24V IHC PSU duer ikke til IHC net. Her skal du benytte den 12V der er beregnet hertil.

    http://www.billigvvs.dk/El-artikler-Belysning-Lauritz-Knudsen-LK-IHC-R--LK-IHC-Net-tilbehoer-stroemforsyning-12-V-incl-holder-for-fordelingstavle-304150.html

  2. Tjaa godt spørgsmål, men nu er det ikke en eltavle, der skal leve op til SB, men blot en indpakning af mine netværks termineringer, hvor jeg "tilfældigvis" valgte en plastikkasse fra LK. Jeg kunne have ladet panelerne ligge løst, skruet dem direkte på vægen eller montere dem i en papkasse for den sags skyld.

    Grunden til jeg har valgt denne løsning skyldes behovet for 48 termineringer, og der er kun plads til 24 i en IHC net tavle. Dvs jeg skulle have 2 stk. a kr. 1000 og der blev jeg nærrig. Ligsom switchen. Der ville jeg heller ikke betale kr. 1000 for LK s 5 port udgave. Så jeg skulle finde en anden form for indpakning. Havde både 19" og de små 10" rack inde over, men valgte altså denne lidt alternative udgave.

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok