Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12-04-2024 in Indlæg

  1. Hej Forum Projeket løst efter enestående hjælp og support fra #Martin Abildgaard. lidt observationer fra projektet. nr. 1 Korrekt forbindelse kræver kabel med DB9 Hun-stik til Controlleren, og enten Han/Hun til Computer afhængig af hvilken adapter der anvendes. nr. 2 Korrekt forbindelse opnås bedst ved at sætte kabel i Controlleren og DB9 adapter før start af IHC Firmware opgradering eller IHC Visual. nr. 3 På den gamle Firmware var det nødvendigt at slukke/tænde for controller et par gang før der var forbindelse., på den ny (0.1.5.0) opnås forbindelse uden genstart. nr. 4 Efter firmware opgradering blinkede controlleren 'normal drift' men alle tryk var 'døde'. Intet program kørende i Controller. Flere genstarter senere, og et skift af Switch-mode knappen på forsiden fra A til B, lykkedes det at få forbindelse. Efter at have kompileret programmet og sendt det til controller igen kørte Controlleren i normal drift med alle tryk aktive. Efterfølgende har jeg foretaget flere rettelser og forbindelse såvel som software fungerer upåklageligt. Bh. Claus
    2 points
  2. Lars1

    IHC controller udgår, ny gateway?

    Jeg gætter på at du mener RS-485. Der ligger et link til den bland de andre protokol links i bunden af oversigten over LK IHC alternativer. Men såvidt jeg ved er den ikke meget anderledes end kommunikationen med I/O modulerne. Det mest komplekse er der kun sendes 1 bit for hvergang input modulerne sender status på de enkelte indgange. Man skal derfor opsamle status på en input indgang 14-20 gange før man har værdien på temp. sensoren. Det vil derfor nok være smarter at forbinde temp. sensorne direkte til PIO'en istedet for via et input modul. Temp. sensoren sender jo ikke andet end en simple bit strøm, præcis som input modulerne.
    1 point
  3. Hej chrsoes Velkommen til IHC user. Hvis I ikke ønsker at benytte jer af IHCs mange muligheder, så få en elektriker ud og bypass alle udgangene. Derefter er der konstant strøm på alt. Hvis IHC anlægget kun køre lyset, kan I nu slukke for det. Elektrikeren vil sikkert tilbyde at nedtage og bortskaffe IHC anlægget ganske gratis, det er dog en dårlig forretning for dig, da IHC er et ganske kapabelt system, og selv gamle brugte IHC komponenter sælges til høje priser. Og alt efter hvordan jeres IHC anlæg er skruet sammen, kan det potentielt langt mere end Ikeas trådfri. Jeg ville derfor ikke kaste mig ud i en udskiftning af anlægget. Årsagen til de daglige genstart kunne meget vel være strømforsyningen der er ved at stå af. Venligst Henning
    1 point
  4. Astronaut

    Jeg hader IHC 3.0 ...

    Ja, men det er ikke helt klart for mig hvornår der laves backup til SD kortet. Sidst var jeg nødt til at smide reset firmware på og på et eller andet tidspunkt overskrev controlleren det der lå på SD kortet. Der er liv i skidtet igen. Jeg ved ikke helt hvad jeg gjorde. Jeg kunne ikke få kontakt med controlleren over USB hverken med visual, din java starter eller med firmware updateren. Jeg resatte controlleren flere gange. Ingen kontakt. Holdt pause. Ingen kontakt. Resatte controlleren. Pludseligt virkede det. Da jeg kom på kørte jeg gendan og det ser ud til at alt virker igen nu.
    0 points
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok