Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16-03-2021 in all areas

  1. Prøv med: https://jemi.dk/ihc/starter/ hvis den virker er det din JAVA den er gal med. Kan også være din USB driver, der ikke helt vil genkendes. Se LK’s hjemmeside for workaround/geninstallation.
    1 point
  2. Hej Mikkel Super – fik ikke lige set din update, men jeg brugte ”ventetiden” til nørde lidet med arberg’s ide om at køre IHC Captain i en Docker container. Jeg har fået lavet en Docker pakke, som jeg, på foreventet efterbevilling, har lagt på https://hub.docker.com/ under sbv1307/docker-ihccaptain. Efter at være blevet inspireret af Docker fra en TelsaMate docker installation, fik jeg den Ide, at man måske kunne køre to IHC Captain Docker containere på en Raspberry Pi, så jeg kunne arbejde med begge mine ICH Controllere fra samme Raspberry Pi. Med arberg som inspirations kilde, har jeg fået lavet en Docker pakke, som installerer to Docker containere, som hver kører IHC Captain, på én Raspberry Pi. Herfra kan jeg så integrere min Philips HUE installation som har lyskilder tilknyttet begge IHC Controllere. Indtil videre ser det ud til at fungere nogenlunde. Jeg har dog observeret, at den ene IHC Captain instans har ”tabt forbindelsen” til sin IHC Controller. Problemet kunne dog løses ved at logge ind på IHC Captain. Stoppe overvågningen at IHC Controlleren og state den igen. Er der andre der mon har oplevet noget ligenende? Jeg har gjort mit bedste for at dokumentere, det har har lavt, og håber det kan have interesse. PS: Din seneste opdatering er taget i brug. Jeg har lavet nogle funktionsblokke til kontrollering af Philips HUE via IHC Captain, som jeg har lagt her: https://drive.google.com/drive/folders/1JKoU0NDU9Zz0jFJ-ZwQy9xcX9v6rhnhh?usp=sharing Med venlig hilsen Steen Vemmelund
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok