Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 23-02-2020 in all areas

  1. Tusind tak Henning og Ulle
    2 points
  2. Luftfugtigheden står der ikke rigtig så meget om i BR og selvom den er under 30 er det ikke et “problem” bygningsmæssigt. Hvis du vil have den forhøjet findes der aggregater dertil. Ja det koster så også noget, men som du selv er inde på så er komfort ikke gratis. Hvis man vil have “ideelle” forhold med meget lille hystere/fluxuatio året rundt så koster det. BR siger stiller som sagt kun krav om udsugning fra “forurende” rum. Og så til luftskifte/balance. Der er ikke krav om seperat indblæsning i sove/opholdsrum, men det vil ofte give god mening. Sker der indblæsning og ikke udsugning i rummet vil der være overtryk og det skal nok forplante sig til de rum med undertryk/udsugning.
    1 point
  3. UPS - selvfølgelig, takker.
    1 point
  4. Kandersen

    Nye fb til IHC VISUAL 2.7.220

    Er enig med Henning (men jeg tror han mangler et "ikke" i hans sætning ). Men hvis man fx kun brugte standard blokkene. Så kunne man/LK jo fint opdatere dem uden problemer.
    1 point
  5. Bay Hebsgaard

    Dimmer UNI400

    Så er fejlen fundet der var defekte udgange
    1 point
  6. Gir vel fin mening at brugerne af 6.1 også får opdaterede blokke? Nej - gud ske lov for det. Det er ikke alle "opdateringer" eller ændringer der er lige ønskværdige eller passer ind i det program der er lavet til kunden.
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok