Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 21-01-2020 in all areas

  1. Klø du bare på Mikkel.. Jeg har en ekstra HW6 controller liggende, så bare venter på et oplagt emne at misbruge den på
    1 point
  2. Det er stadig den samme protokol i Visual 3 som i Term IHC, Visual 1 og Visual 2. Der mangler bare de elementer i firmwaren der gør at Visual kan sende de pakker der styrer den nye led dimmer. Det er en politisk beslutning at den ikke er bagudkompatibel, hvilket er forståeligt hvis LK skal kunne sælge en ny controller.
    1 point
  3. I drømmer - den kører IKKE modbus. Hvis den gjorde, så var der ingen grund til den dyre PLC for at kommunikerer med Nilan ventilationen.
    1 point
  4. At sniffe modbus trafikken skulle være meget nemt - også lave en RPI/arduino der kan sende de samme signaler var også nemt - så kunne man lave en "gateway" hvor RPI/arduino lytter på ihc controlleren og sender beskeden videre til den nye dimmer Generelt er der vel ikke nogen god måde at sende Modbus fra en IHC Controller pt. - men det kan HA jo allerede (https://www.home-assistant.io/integrations/modbus/) - så faktisk burde man bare lige lytte også kan styre den nye dimmer uden at have IHC Controller
    1 point
  5. hvad med pir?eller når ungerne/dig skal op om natten på toilet, så lyset tænder med 30% lys?eller noget scenarie med hygge/køkken lys?måske når du kommer hjem, trykker på en knap og "rute lys" tænder.det er kun din fantasi der begrænser det.og selvfølgelig vil vi hjælpe dig.
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok