Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09-01-2020 in all areas

  1. Lars1

    Ny lysdæmper?

    Jeg har lige fået en nyheds mail fra Schneider hvor de skriver at LED dimmeren forventes at være i handlen fra uge 4. Den er dog fortsat ikke at finde i deres produkt katalog
    4 points
  2. Ok - Ja, der kan måske godt være en "learning curve" med docker. Jeg er ved at konsolidere alle mine RP's til docker.
    1 point
  3. En offentlig URL din Sonos højtaler kan nå så f.eks. på en hjemmeside/google drev hvis det kan være offentligt tilgængeligt. I den næste version eller måske en gang senere laver jeg en simpel mulighed for at uploade filer til IHC captain som så kan bruges på den måde. Den næste version kommer med en meget bedre måde at lave ringeklokke på, der går nok et par dage endnu.
    1 point
  4. pedal

    Danfoss Ventilation

    jeg har længe selv haft samme problem - men nu er der lys forude. home assistant har tilføjet danfoss air til deres komponentliste. jeg har testet og det virker - man kan se diverse temperaturer og starte/stoppe boost (desværre ikke så meget andet) https://www.home-assistant.io/components/danfoss_air/ br Pedal
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok