Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 29-10-2019 in all areas

  1. Kandersen

    ledninger faldet ud

    Hvis du kan følge ledningerne op og se hvor de går hen, så er man meget bedre stillet i den situation. Det bekymrende er, at det er to blå. Det kunne tyde på, at de høre til på samme klemme, og muligvis en 0v. Men det betyder også, at de går ikke samme sted hen i den anden ende. Billederne du har taget ligner ikke umiddelbart at det er ledninger der er røget af controlleren. Måske snarer modulen neden under til venstre) som er et input 24 modul, hvor den ene 0v klemme er tom, (den 0v klemme til højre for klemme 8). Den klemme kan godt være tom, men det er lidt atypisk vil jeg mene, når indgangene ser ud til at være fyldt ud. Og det hænger også sammen med, at dine tryk ikke virker. Så det er mit bedste bud. Jeg ville dog ikke montere dem, før jeg har set hvor de to ledninger går hen i den anden ende. Alternativt bud - Det kan også være det modul der sidder til venstre for controlleren. Det er svært at se om der mangler noget på 0v og 12-48v klemmerne. Men der skal et bedre billede til.
    1 point
  2. nkhv

    Controller HW 6.1

    Schneider og LK er typiske eksempler på gamle hæderkronede virksomheder med hele deres arv og udvikling fokuseret på produkter, og disse virksomheder har oftest sværest ved at agere med digitale services - og det bliver bestemt ikke bedre af at man kommer fra Frankrig, hvor digitaliseringen vel er ca 10 år efter Norden, US og visse lande i Asien. IHC er et klassisk eksempel på hvor galt det kan gå, når en virksomhed forsøger sig med "servicetization" uden at have det fornødne setup og kommer med en gennemsyret inside-out tilgang. De mangler forståelse, kompetencer og fokus, og ender altid med at blive disrupted af nye spillere som har det som Jeff Bezos kalder "customer obsession"
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok