Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 20-06-2019 in all areas

  1. Der er nu færdige funktionsblokke til Visual 1, som er fuldt kompatible med det "nye" tastatur (som efterhånden er gammelt). Tastaturet var også i handlen, før Visual 1 controlleren blev erstattet af Visual 2.. Der kan eksempelvis bruges fb. 1.23, fb. 1.24.a. eller fb.1.25. Det kræver selvfølgelig stadig, at det nye tastatur forbindes med de ekstra ledninger det har.
    2 points
  2. Hvis du ikke vil ud i noget 3. part som f.eks. IHC captain, så kræver det at du installerer et SMS moden, det kan ikke laves via IHCRemote.
    1 point
  3. Min blev byttet UB af min lokale leverandør. Troede i begyndelsen det var mig, der havde lavet en fejl, så bad en god ven om kvalificeret hjælp. Outcome: Kontrolleren død. Den gang ville LK ikke bytte dem. Troede jeg var en enlig svale med problemer i HW 7, men der er mange andre kan jeg se. Og heldigvis ser det ud til de bytter nu. Vi får vel aldrig at vide hvad problemet var.
    1 point
  4. Det var såmænd ikke noget særligt. Efter strømafbrydelsen var der ingen liv i controlleren. Slukkede for strømmen igen - Inc batteribackup, hvorefter der kom liv i alle funktioner igen. En enkelt ting var dog stadig "ude af sync" nemlig output for alarm, så det bimlede og bamlede. Allan havde dog heldigvis en backup af programmet som jeg havde fået på forhånd og her havde jeg udskrevet dokumentationen via MikkelS hjemmeside, så den ene forbindelse blev pillet fra og så der var fred og ro til den videre fejlretning. Så var der bare de sædvanlige problemer med at få Admin forbindelse til controlleren, java mm. Men det lykkedes også at få forbindelse og koblet controlleren på LAN. Herefter var det bare at invertere den pågældende udgang i Serviceview. Teste at alt fungerede. Koble alarmforbindelsen på igen og teste endnu en gang. Men alt ialt en OK oplevelse og dialog hvor vi er blevet en oplevelse rigere. Og Allan har nu mulighed for at få "remote support" online hvis det skulle blive nødvendigt.
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok