Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 24-02-2019 in all areas

  1. Jeg har også en undertavle i min garage med et par inputmoduler og 3 stk output moduler og en wireless dimmer til udv lys. Jeg har kørt et IHC Link-10 kabel fra hovedtavlen i huset til undertavlen i garagen og der har jeg også ført 24V ud til i det kabel. Det vil jeg klart anbefale at du også gør, da din IHC installation har samme potentiale (okay de 2 strømforsyninger skal alligevel have koblet 0V sammen) men så sparer du også en strømforsyning.
    1 point
  2. Ja til det hele, med den kommentar at du kun skal bruge 1 leder til 24V, ikke 2 par til 0V og 24V. 0V er den ene leder i data parret til I/O modulerne. Disse SKAL være parsnoet, og der er ingen grund til at bruge 2 leder til 24V, men der er heller ikke noget i vejen for at gøre det. Så du vil have 2 par eller 2,5 par i overskud alt efter om du køre med seperat eller fælles 24V.
    1 point
  3. En udligningsforbindelse skal mig bekendt være minimum 6 mm2 og må slet ikke udføres med 2,5 mm2. Jordforbindelsen i installationen og tilledningen må godt være 2,5 mm2 alt efter sikring der sider foran.
    1 point
  4. Lars1

    IHC Utgått

    Og oversat fra LK sprog. I år hvis i er heldige.
    1 point
  5. Bjarne Sørensen

    IHC Utgått

    LK sendte en generel mail i går hvor de skrev at der desværre var en fejl på hjemmesiden omkring wireless produkterne, men at de ikke udgår. Du vil opdatere hjemmesiden asap.
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok