Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11-01-2019 in all areas

  1. Vil tro at det er fordi din mobil er på samme router ved din udbyder. Men det vil ikke virke hvis du forlader området.. Du har slukket wifi på din mobil??
    2 points
  2. Ja. Det var også min ide. Vender tilbage. Ellers lovede 3 mobil at deres mobilnet 500 gb 300kr kan løse opgaven. ( fik godt tilbud med fast ip og mobil med delt data. så..
    1 point
  3. Ole

    Wireless dimmer vil ikke...

    Forholder det sig ikke ofte sådan, at vi er bedre til at give til kende, hvis der er noget vi er mindre tilfredse med, end noget vi er godt tilfredse med - selv om jeg prøver at være opmærksom på det, er jeg i hvert fald selv indrettet sådan. Min pointe er at vi nok hører om flere negative oplevelser en gode, med baggrund i den antagelse. Indrømmet, jeg kunne også ønske mig wireless forbedringer i relation til IHC, men stabiliteten er absolut på et niveau, hvor jeg ikke finder behov for at spekulere i alternativ. /Ole
    1 point
  4. Mikkel Skovgaard

    Wireless dimmer vil ikke...

    De er på vej (tm) - LK
    1 point
  5. Ja det er korrekt - men find en der kan tilbyde det for ussel mammon, de fleste vil have 2 første fødte enæggede tvillinger, spidsen af en raket og alle nazi guldet pr. måned
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok