Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03-10-2018 in all areas

  1. Det er så dit "billede". Men hvis ens tavle er placeret i forgangen uden skabe, hvor der ikke er plads til en 19" switch, og æstetikken er vigtigere, så er 4500,- trods alt billigere end en skabsvæg.. ;-)
    1 point
  2. Det behøver heller ikke være så avanceret for at have den rigtige funktion. Det handler om at prøve sig frem og lære af det.
    1 point
  3. juulhareskov

    JAVA problemer igen igen igen

    Ved ikke om det nyt - men LK har en "JAVA starter", som afhjælper JAVA problemer. Egentlig meget smart - det er "bare" et java-program, som åbner en browser, hvor man så kan indtaste sin IP adresse or derefter få adgang til LK's administrator, sceneview etc.. Derved er der ingen JAVA versions/certifcat problemer. Fandt det på LK's hjemmeside: https://www.lk.dk/mit-lk/ihc-software Java Starter: Download Java Starter 1.0.3 Anvendes til opstart af web interface på IHC Visual controlleren gældende fra version 6.1 og 6.2. Fungerer på LAN og USB.
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok