Hop til indhold

forum4


Thomas Mouridsen
 Share


Tavlen er indbygget i et skab med fremrykket bundplade. Alle kabler på bagsiden er fastgjort til gitterbakke. Hylderne under tavlen kan let tages ud så der er adgang til bagsiden, desuden kan top pladen på skabet tages af så der er adgang til kabler oppe fra.


From the album:

IHC Tavle

  • 11 billeder
  • 0 kommentarer
  • 8 image comments

Foroinformation

 Share


Recommended Comments

Det ser godt ud, med er det lovligt?

 

Jeg har min tvivl eftersom adgang til forbindelserne i tavlen skal kunne foregå så let som muligt. Det er en forringelse af adgangen når man placere en tavle i et skab. Normalt accepteres det ikke at man placere en tavle i et skab med en bredde 60 cm og en dybde på 55 cm.

Personligt er jeg naturligvis ligeglad, men det kan måske blive et problem når og hvis huset skal sælges - pga eleftersyn.

Link til kommentar

Nu sidder tavlen jo ikke i en dybde på 55cm men kun ca. 25. dvs. at der ikke kan stå noget foran og alt er let tilgængelig. Men jeg giver dig ret i at der kan være tvivl, og reglerne er ikke særlig godt beskrevet, hvis du spørger mig.

Link til kommentar

Okay - jeg kunne ikke se den nøjagtige dybde. Men da der kunne stå en kasse øl i skabet, så kunne det tyde på at det var et 55 skab.

25 cm dyb er nok acceptabel, dog uden at jeg vec - men hvis det var mig det skulle bygge en tavle ind i et skab, så ville jeg helt klart sikre mig en accept fra SIK inden projektet blev iværksat.

Det kan jo bliver rimelig dyrt, hvis man bliver pålagt at lave det om.

Link til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Tilføj en kommentar...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok