Hop til indhold

Login mislykkedes (Java problemer)


Lars1
 Share

Recommended Posts

Problem:

image.png.d14958f2085782385ea456e2ddcadd89.png

 

Løsning:

Hvis du får ovenstående fejl, og ikke har problemer med at logge ind via Visual skyldes problemet sandsynligvis at din Java version er for ny i forhold til din LK IHC firmware version. Problemet kan løses på 3 måder som alle har deres fordele og ulemper.

  1. Mikkel's Java starter - https://jemi.dk/ihc/starter/ - virker og der er bedre support end hos LK.
  2. Reenable de forældede krypterings protokoller i Java. Guidelines til dette findes i tråden "Java problemer igen igen igen" (se link længere nede) - Virker og kan også bruges hvis man har andre forældede Java applikationer som f.eks. ældre Cisco ASA firewalls etc.
  3. LK's Java starter - https://www.lk.dk/mitlk/download-ihc-software/ - Virker ikke altid. Visual 3.4.72 skulle fixer nogle Java issues som gør den mere stabil. Man skal med andre ord installer Visual 3.4.72 for at få LK's Java starter til at virke stabilt med Visual 2 controller.

 

 

Baggrunds information og forklaring på problemet:

Den sidste firmware til Visual 2 controller er fra 23 Juni 2017. Siden da er indtil flere krypterings protokoller m.m. blevet udfaset i Java, OS'er, Browser m.m. Dette rammer selvfølgelig ServiceView og AdminView da disse er Java programmer som er afhængig af understøttelsen af de forældede krypterings protokoller i Java. Udfasningen af de forældede krypterings protokoller rammer ikke Visual da det er et Windows program som LK selv har skrevet og derfor selv styre hvilket krypterings protokoller de vil understøtte.

I Visual 2 er firmware uploader et Windows program og er derfor ikke ramt af udfasning af krypterings protokoller. I Visual 3 er firmware uploaderen et Java program som er ramt af udfasningen af krypterings protokollerne.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • Lars1 changed the title to Login mislykkedes (Java problemer)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok