Hop til indhold

Ihc Viewer, Strømforsyning Og Bi-Måler I El-Tavle?


Recommended Posts

Som udgangspunkt nej, men det kommer selvfølgelig an på hvilken tavle du bruger, men hvis vi snakker om LK UG tavler, så fylder en controller og en 72W strømforsyning en hel række...

 

Med hensyn til måler, så er denne her min favorit:

http://www.wattoo.dk/carlo-gavazzi-digital-din-skinne-elmaaler-til-direkte-maaling-230-400vac-3-faset-65a-50hz-mid-godkendt-type-em23din-9698067265

 

Men der findes mange... men hold dig til en der som minimum er klasse 1 eller MID godkendt (godkendt til afregningsmåler)

 

Det er i øvrigt en god ide, med hensyn til puls opsamlingen at bruge en 24/3 modul..

Link til kommentar
Del på andre sites

nu ved jeg ikke lige hvad der er for nogle "komponenter" du vil placere decentralt, hvis der er ihc komponenterne, så er det ingen problem, det kan evt .være en fordel at sætte en lille tavle på loftet, med input og output modul, for at forkorte kabel træk til tavlen, det kræver bare (hvis din controller sidder i hovedtavlen) at du trække en datalinie signal op til den anden tavle..

Link til kommentar
Del på andre sites

Nej det er ikke lovligt. Autorisationsloven paragraf 2:

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=162734

 

Elektriske installationer for stærkstrøm samt installation af ikkestærkstrømsmæssige styrings- og reguleringssystemer, der anvendes til styring af stærkstrømsfunktioner, og servicering af disse installationer og systemer må kun udføres af elinstallatørvirksomheder, der har opnået autorisation efter § 9, stk. 1, eller delautorisation efter § 10, stk. 1, til det pågældende arbejde, jf. dog stk. 3-6.

Link til kommentar
Del på andre sites

 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok