Hop til indhold

Yale Doorman


Clemen
 Share

Recommended Posts

På 23/8/2017 at 17:31 , Daniel81 skrev:

Hej med jer..

Her er lige nyeste update fra Yale Danmark d.23-08-17

Jeg har idag været i telefonisk kontakt med Rune Christensen som er product manager i Ruko/Assa Abloy. Han fortalte følgende:

 

*Det Z-wave modul man kan købe i England passer fysisk i den skandinaviske model (Yale doorman V2) med den vil blokerer software mæssigt, så det ville aldrig kunne komme til at fungerer i den skandinaviske model. :o( Skriver dette da jeg har været meget tæt på, selv,  at bestille dette modul i ren desperation)

*Yale lancerer inden for ca. halvanden måned et nyt modul til deres låse, som skulle passe til alle de europæriske låse (incl. den skandinaviske) som sammen med en ny gateway, skulle kører som en del af et større lukket system, med alle de trådløse produkter som yale lancerer eller har. (på lige fod med Somfy, som har deres ToHoma løsning) :o(

*Han fortalte også at de havde en anden gateway i støbeskeen som ligeledes skulle kunne kommunikerer med deres nye/kommende modul (i låsen). Den gateway er baseret på Zigbee teknologi og ikke Z-wave.. :o( Det var den vej deres udviklings afdeling havde valgt at gå... Desværre..

 

Så status er at alle os der har z-wave og en skandinavisk udgave af Yale låsen (yale doorman) ikke vil kunne integrerer låsen på en nem måde i vores system..

Mvh. Daniel

Så er den kommet. 

https://www.billigsikring.dk/shop/yale-smart-home-8027p.html

Link til kommentar
Del på andre sites

2 minutter siden, ree_dk skrev:

Hvad er det præcist dette Yale-modul kan som man ikke kan med Verisure's modul ? Jeg savner meget at man kan give visse brugere adgang til bestemte døre med deres kode og andre virker koden ikke til... . 

Man slipper for at købe og abonnere på Verisure. 

Link til kommentar
Del på andre sites

Verisure er faktisk gratis i forvejen - hvis altså man kun bruger det til at styre dørlåse. Jeg har en anden alarm. Det er derfor jeg ikke rigtig forstår hvorfor man laver et system der på ingen måde afviger fra det eksisterende på markedet... Lad os håbe de kommer med nogle flere features på denne boks senere. 

Link til kommentar
Del på andre sites

Det er svært at sige. Jeg hæftede mig bare ved, at de ikke skrev noget om hverken zigbee eller z-wave. At den køre 868 og 2.4gHz det er et vidt begreb ;)
Hvis hubén har et API interface, (hvilket burde være standard i dag), så kan man få fat i hubén fx via Openhab2, og den vej igennem styre låsen. Det kræver bare der er en der laver en binding til openhab2, hvilket sandsynligvis nok skal komme før eller siden. 

Hvis låsen køre med z-wave eller zigbee, så kan man få fat i den uden brug af hubén. 

Link til kommentar
Del på andre sites

 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok