Hop til indhold

varmetabsberegninger


Recommended Posts

Hej.Jeg er ved at lave en IHC tavle hos en kunde, og er kommet i tvivl angående hvordan jeg skal forholde mig til varmetabsberegningerne.Den er opbygget af 2 UG24 tavler + 1 UG18 + 1 måleramme. De skal sidde klods op af hinanden.I henhold til stærkstrømsbekendtgørelsen s. 387 paragraf: 814.4.2 "note". står der at hvis tavlerne har en mindre indbyrdes afstand en 0.7 m. så regnes det for at være én samlet tavle.Jeg kan godt lave beregningerne til effekttavlen (delen hvor mine automatsikringer osv. sidder), men hvordan er det med IHC delen, skal man overhovedet lave beregninger for det?hilsen Benjamin (lærling)

Link til kommentar
Del på andre sites

Prøv at tage et kik på:http://www.ihc-user.dk/download/doc_download/44-tavlekat41Eller online udgaven ved LK:http://www1.lk.dk/tavlekat/SUNstart.htm
Jeg har prøvet dem begge for ca. 1/2 siden, da jeg sidst udvidede min tavle, men de gik begge ned for mig hele tiden, og hvis man forsøgte at printe, kom der nogle forfærdelige tavler ud. Jeg håber de er blevet bedre siden.Jeg prøvede både at køre dem i ie og Firefox, men resultatet var det samme begge gange. :angry:
Link til kommentar
Del på andre sites

Prøv at tage et kik på:http://www.ihc-user.dk/download/doc_download/44-tavlekat41Eller online udgaven ved LK:http://www1.lk.dk/tavlekat/SUNstart.htm
Jeg kan ikke installere det? har prøvet med 3 forskellige browsere. Og jeg kan desuden ikke finde ud af at pakke de filer ud som det andet link giver.angående det med at spørge mester eller nogle af svendene, vil ej være til meget nytte ;-) derfor spørger jeg netop herinde.
Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 months later...

Hejsa!Er der nogen af jer ved hvad der sker med den online version? Når jeg følger Lars's ovenstående link får jeg bare beskeden:"Tavlekat er nedtaget den 17. feb. 2012."Jeg har fået den gamle 4.1 til at køre på den gammel laptop hvor jeg kunne tillade mig at "down"gradere Java, men programmet er jo mildt sagt mangelfuldt..Mvh Tom

Link til kommentar
Del på andre sites

LK vil åbenbart ikke være det bekendt længere at have sådan et mangelfuldt program liggende frit tilgængeligt på deres hjemmeside :P Onlineversionen var ikke anderledes end version 4.1, bortset fra java var opdateret/tilpasset. Stadig lige mangelfuld.Jeg har ikke orket at prøve deres Multidim 3 program for at se om det indeholder IHC komponenter og dermed kan erstatte Tavlekat.

Link til kommentar
Del på andre sites

LK vil åbenbart ikke være det bekendt længere at have sådan et mangelfuldt program liggende frit tilgængeligt på deres hjemmeside :P Onlineversionen var ikke anderledes end version 4.1' date=' bortset fra java var opdateret/tilpasset. Stadig lige mangelfuld.Jeg har ikke orket at prøve deres Multidim 3 program for at se om det indeholder IHC komponenter og dermed kan erstatte Tavlekat.[/quote']Multidim har ikke IHC komponenter, desværre
Link til kommentar
Del på andre sites

Hmmmmm, kan godt se der ikke er nogle i "Tavle konfigurator", men der er masser af IHC materiel i selve "MULTIDIM database" :huh: Det mest underlige er at dog at det mest almindelige 8 X 230V output modul ikke er der.... :pinch: Syntes i det hele taget programmet er for meget for os hjemme instalatører ;) Jeg kan ikke engang finde ud af at flytte rundt på modulerne hvis jeg, efter jeg har lavet drag and drop fra komponentdatabasen til en side, er kommet til at placere dem forkert :blush: Det kunne være jeg skulle RTFM :whistle:

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 years later...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok