Hop til indhold

Philips Master LED - kan dæmpes i følge Philips


Gæst Karsten Faust Rasmussen
 Share

Recommended Posts

Har i mit daglige virke som elektriker eksperimteret med disse "Dæmpbare" masterled. Kan kun sige: HOLD DIG FRA DEM! Har forsøgt med adskillige dæmpere fra div. fabrikanter og det er endnu ikke lykkedes at få dem til at fungere stabilt. Til trods for lovning fra Philips om at de sagtens kunne fungere med flere af dæmperne. Og der var absolut ingen hjælp at hente ved Philips!Hvis det drejer sig om GU10 pærer kan jeg istedet anbefale denne her. http://www.gnbelysning.dk/product.asp?product=2036 den fungerer perfekt sammen med bla. lk uni 400 sa, samt alle wireless dimmere.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 1 month later...

nu er det MEGET afhængig af hvilken dæmper men bruger, LK er IKKE de bedste til LED.Eltako har nogle som kan bruges med IHC. man kan dog ikke lave scenarie, men mindre man bruger deres 1-10V modul.http://www.eltako.com/no_cache/en/teaser-themes-gb/overview-universal-dimmer-switches.html

Link til kommentar
Del på andre sites

 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok